Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Vakantie Booking

Op zoek naar een fraai vakantiehuis in Nederland of op Bonaire? Maak dan zeker gebruik van deze vergelijkingssite. Heir vind je immers kiezen uit 129 verschillende vakantiehuisjes. Ook jij vindt hier ongetwijfeld een fraai vakantiehuis om de tijdens je vakantie in te verblijven. Je bespaart tijd, want je hoeft niet meer op zoek te gaan naar websites van aanbieders van vakantiehuisjes in Nederland en op Bonaire. Ga dus hier eenvoudig en snel opzoek naar een mooi vakantiehuis.

Een handig keuzemenu met de Nederlandse provincies

Wellicht weet je al in welke provincie je tijdens je vakantie wilt verblijven. Maak dan gebruik van het keuzemenu. Klik bijvoorbeeld op Zeeland. Een eerste pagina met de via deze vergelijkingssite te boeken vakantiehuizen in Zeeland verschijnt dan in beeld. Je kunt drie pagina’s met vakantiehuizen in Zeeland raadplegen. Ieder vakantiehuis wordt getoond met een duidelijke afbeelding en omschrijving. Door te klikken op de afbeelding of op Meer informatie vind je informatie over onder andere de aanwezigheid van internet, de aanwezigheid van een zwembad en antwoord op de vraag of huisdieren zijn toegestaan. De via deze vergelijkingssite te raadplegen informatie maakt het mogelijk om de vakantiehuizen goed met elkaar te vergelijken.

Je kunt ook zoeken naar een vakantiehuis in een bepaalde plaats

Wellicht weet je al in welke plaats je de vakantie wilt doorbrengen. Je kunt op deze vergelijkingssite met het keuzemenu zoeken naar een vakantiehuis in ene beperkt aantal plaatsen. Klik eerst op de gewenste provincie onder Alle provincies. Vervolgens kun je onder Alle plaatsen op zoek naar een vakantiehuis een bepaalde plaats. Je kunt overigens ook alleen klikken op Alle plaatsen. Dan zie je direct of je kunt zoeken naar een vakantiehuis in de door jou gewenste plaats.

Zoeken naar een vakantiehuis voor een bepaalde prijs

Je hebt een bepaald budget tot je beschikking. Uiteraard ga je op zoek naar een vakantiehuis dat past bij het beschikbare budget. Is je budget bijvoorbeeld maximaal 500 euro? Selecteer dan onder Alle prijzen van 250 tot 500 euro. Vervolgens verschijnen er alleen vakantiehuizen in die prijsklasse in beeld. Door  vervolgens een provincie te selecteren onder Alle provincies, verschijnen er uitsluitend vakantiehuizen in die prijsklasse in die provincie in beeld. Ben je op zoek naar de duurste vakantiehuizen in een provincie. Selecteer onder Alle provincies de gewenste provincie. Vervolgens selecteer je onder Sorteer op… Prijs Hoog , Laag. De duurste vakantiehuizen worden dan het eerste getoond.

Zoeken naar een vakantiehuis op Bonaire

Je kunt via deze vergelijkingssite ook op zoek naar een vakantiehuis op Bonaire. Klik onder Maak uw keuze op Bonaire. Je ziet dan direct welke appartementen en penthouses op Bonaire je via deze vergelijkingssite kunt boeken.

Snel en eenvoudig boeken van een vakantie

Deze vergelijkingssite is geen website van een aanbieder van vakantiehuizen. Toch is boeken heel eenvoudig. Je bent namelijk maar een klik van de aanbieder van de vakantiehuizen verwijderd. Door te klikken op Direct Boeken of op Boeken kom je terecht op de website van de aanbieder. Daar kun je het vakantiehuis, indien beschikbaar in de door jou gewenste periode, direct boeken.

Onze 4 meest bekeken vakanties

Blokhut 4 personen

Blokhut 4 personen

 
Prijs: € 366.53

Klassieke blokhut met veranda en terras. Ligging op een veldje met speeltuin.

Meer informatieDirect boeken
Villa Oesterdam Deluxe | 4 personen

Villa Oesterdam...

 
Prijs: € 757.30

Villa Oesterdam Deluxe 4 is een zeer luxe villa geschikt voor vier personen gelegen aan een insteekhaven.

Meer informatieDirect boeken
Regenbooglodge 6 personen

Regenbooglodge 6...

 
Prijs: € 1173.54

De Regenbooglodges zijn onze meest luxe accommodaties en verheven het 'kamperen' naar een prachtig hoog niveau.

Meer informatieDirect boeken
Ecovilla | 4 pers.

Ecovilla | 4...

 
Prijs: € 305.00

Volledig ingerichte gasloze villa voor 4 personen

Meer informatieDirect boeken